top of page

Sat, Mar 21

|

De Waterhoeve

Mystery van vrouw zijn. Level 2

Je seksuele energie is je meest krachtige en vaak de meest onbenutte bron van vitaliteit! Hier verdiepen wat we in level 1 aangeraakt hebben.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mystery van vrouw zijn. Level 2
Mystery van vrouw zijn. Level 2

Tijd en locatie

Mar 21, 2020, 9:30 AM – Mar 22, 2020, 6:00 PM

De Waterhoeve, 2960 Brecht, België

Over het evenement

Als vrouwen houden we alles vast in ons lichaam, vooral in ons bekken. Culturele en religieuse overtuigingen, schaamte rond onze seksualiteit/sensualiteit, vaak onbewust door gegeven van generatie op generatie. De meeste van ons zijn zich niet bewust van welke impact dat heeft op onze gezondheid, relaties en de capaciteit om in overvloed te leven en ontvangkelijk te zijn. 

Wanneer je jou seksualtiteit kan helen, kan vieren als iets unieks, iets heiligs dan activeer je jou geboorterecht, jouw capaciteit om te ontvangen waar je echt naar verlangt.

Bij het binnen treden van deze heilige vrouwentempel maak je kennis met de verschillende gezichten en stemmingen van de verschillende vrouwelijke  archetypes die, bewust of onbewust, deel uit maken van onze psyche. Van de eerbiedige priesteres, de mystieke vroedvrouw, de vorstelijke koningin tot de woeste Kali, we verwelkomen ze allemaal. Door deze archetypes op een  speelse manier in je bewustezijn te brengen, zal je patronen herkennen die je vaak in dezelfde kuilen doen vallen. Wat bewust is kunnen we veranderen. 

We  bouwen samen een veilige fundering via bewuste communicatie, aanwezigheid met jezelf en van daaruit met de andere en heb je kunnen ervaren wat jou grenzen zijn en hoe die te bewaken. Je hebt geleerd hoe het is om  de 3 verschillende posities in te nemen  in wat we het AH ritueel noemen, faciliteren (aarde), ontvanger en getuige (hemel).

Level 1 is een volledige geklede energetiche vorm van de AH praktijk.

Tijdens dit Level 2 weekend begeleiden we je stap voor stap, op een veilge en integere manier naar de heilige tempel van de vrouw, waar we de Sacred spot (G Plek) aanraken. Hier is geen sprake van stimulatie of massage enkel een aanwezig zijn met aanraking, zonder angenda. We nodige je uit om, via het (interne) AH ritueel, je eigen proces van Sexual Healing te verdiepen. In alle vrijheid mag je ervaren waar jij, op dat moment behoefte aan hebt.

In het eerste weekend werkte we vooral energetisch nu gaan we echt belichamen wat je toen voelde.

Het geeft de ontvangster de mogelijheid om de informatie, die vaak die verborgen zit in onze weefsels, los te laten en haar plek weer tenvolle in te nemen, op alle niveaus, ook fysiek. 

Verder bieden we via Yoga, ademhaling, dans, massage, groeps gesprek etc... de mogelijkheid om te gronden in jezelf, connectie te maken met jezelf en vandaaruit met de ander, los te laten wat is aangeraakt tijdens de sessies en de nieuwe ontdekkingen te integreren in je hele zijn.

Samen creeren we een nieuw voorbeeld van aanwezig zijn en de belichaming van vrouw zijn. 

Als je voor 2019 een (N)AH weekend of week volgde, kan je ook deelnemen mr graag eerste even persoonlijk contact nemen. .

Prijs: 395 Euro (maaltijden en logies niet inbegrepen)

Ingeschreven en betaald voor 1 Maart 2020 betaal je 345 euro.

Herhaal je Level 1 graag dan kan je deze 4 dagen volgen voor slechts 500 euro (140 euro Korting)

En dit op rekening nummer BE84 3200 2059 2059 van Martine Florus met vermelding Level 2.

Zaterdag is een lange dag. We werken meestal door tot 21U30. We raden dan ook aan om lokaal iets te zoeken om te overnachten. Het is ook fijn om jezelf eens helemaal onder te dompelen in deze materie. Een weekendje weg van je vertrouwde omgeving kan alleen maar bijdragen tot de transformatie die je zoekt.

De Waterhoeve biedt slaapgelegeneheid. Neem rechterstreeks met hen contact op om te reserveren.

ingedehollander@gmail.com of Inge +32 477 22 03 33

Please ask for more information in Englisch if you need this.

I am working on translating this page so you have all the info you need (coming soon). 

In the mean time, I am happy to give you more personal information over the phone, skype or whatsapp.

Deel dit evenement

bottom of page